close
 

Beste bezoeker,

op iedere productpagina staat een levertijd en het aantal items op voorraad. Deze waardes worden iedere 2 uur geupdate en u kunt er van uit gaan dat deze correct zijn.

In verband met het COVID-19 virus kan het zijn dat vervoerspartijen zoals PostNL, DHL er langer dan normaal over doen. Indien dit het geval is zullen wij u daar z.s.m. van op de hoogte te stellen.


Home » Blog overzicht

Blog

 

Verwarmen met een Airco

Datum geplaatst: 27-10-2019

Het lijkt zo vanzelfsprekend: Als het in de zomer warm is dan zet je de Airco aan, en als het in de winter koud is dan zet je de Centrale Verwarming aan. Maar is dit wel zo vanzelfsprekend als het lijkt?

»» Lees verder


5 voordelen van een inductiekookplaat

Datum geplaatst: 24-10-2019

Wat zijn de grootste voordelen? Je leest het hier.

»» Lees verder


De herfst is begonnen. Waarom is de herfst zo leuk?

Datum geplaatst: 23-09-2019

Wij hoeven niet overtuigd te worden van de voordelen van de herfst. Het staat symbool voor de overgang van het oude naar het nieuwe, loslaten, opruimen, etc..

»» Lees verder


Zo stop je het verschijnen van spamberichten in Google Agenda

Datum geplaatst: 29-08-2019

Gebruikers van Google Agenda hebben last van een toename in spamafspraken die zomaar aan hun digitale agenda's worden toegevoegd.

»» Lees verder


Smarthome – Huis van de toekomst

Datum geplaatst: 28-08-2019

Technologie speelt steeds een grotere rol in ons dagelijks leven. Wij kunnen ons tegenwoordig niet voorstellen dat wij geen gebruik maken van onze smartphone.

»» Lees verder